Corian bordplader

Corian bordplader

Hvis du ikke går på kompromis med design og kvalitet, så er en Corian bordplade det rette valg for dig.

Danmarks laveste pris på corian bordplader

Vores køkkenbordplade er den samme som den du kan købe hos køkkenforhandlere eller andre udbydere på markedet. Med Corian er du sikret den bedste køkkenbordplade i højeste kvalitet.

Krejsing.dk kan sælge dig den samme ekslusive bordplade fra firmaet DuPont, bare til en bedre pris!

Derfor skal du vælge en bordplade fra corian

Når du vælger Corian, vælger du et stærkt brand der garanterer kvalitet fra øverste hylde. Corian blev opfundet i 1967 af Donald Slocum fra firmaet DuPont i Holland.

Ligemeget om du er til den stilrene kridhvide, eller du ønsker dig et mørkt ekslusivt look, så har corian et stort udvalg af farver og mønstre, så du kan få lige præcis den bordplade du drømmer om.

Det lækre ved en køkkenbordplade fra Corian er, at kvaliteten både kan ses og mærkes. Pladen føles både stærk, lækker og blød på én og samme tid. Den kan laves uden synlige samlinger, og derved er der ingen begrænsninger på hverken længde eller brede på din bordplade.

Pladerne fra Corian er ekstremt holdbare og har en overflade der er nem at vedligeholde. Den lukkede overflade gør det vanskeligt for bakterier at sætte sig i materialet. Vi kan lave både hylder, vinduesplader og machende vægplader til dit bordplade køkken. Skulle din bordplade med årene få skrammer eller ridser, kan pladen med det rigtige værktøj fornyes og komme til at fremstå som ny -også efter adskillige år.

Tynd køkkenbordplade i topkvalitet

Man kan skabe et ekslusivt look ved at vælge en tynd bordplade. Uanset om du skal bruge en broløsning eller bare gerne vil have et smukt udtryk, kan vi ved Krejsing.dk hjælpe dig i mål med den rigtige løsning. Ønsker man sig en tykkere bordplade, kan man også skabe illusionen af at bordpladen er tykkere, ved at sætte flere stykker plade sammen og derigennem få pladen til at syne tykkere.

Det er vigtigt at din bordplade understøttes korrekt. Vi kan ved Krejsing.dk hjælpe med at vejlede dig, så du får det optimale ud af den løsning der er rigtig for dig.

Få en unik bordplade på mål

Krejsing.dk laver bordplader efter mål. Vi hjælper gerne med opmålingen, men du kan også vedhæfte dine køkkentegninger, når du sender os en mail. Vi leverer håndlavet kvalitet ned til mindste detalje, og du kan til enhver tid komme tilbage og få personlig vejledning og rådgivning om din bordplade. I tilbudet fra Krejsing.dk, vil du altid kunne finde et pleje-sæt. Er du interesseret i at vide mere om pleje og vedligeholdelse af din corian bordplade kan du finde flere oplysninger her https://www.riisfort.dk/produkter/corian-rengoering-pleje/

Vi giver ligesom køkkenbutikkerne 10 års garanti på din bordplade.

Skal det ikke være Corian tilbydes også de populære bordplader fra Kerrock.

Corian og Kerrock går også under betegnelsen 'Solid Surface'. Hvis du vil vide mere om Solid Surface og de generelle fordele det giver, kan du læse denne artikel, som bestemt er et kig værd.