Den bedste køkkenbordplade

Hvilken bordplade skal du vælge?

Som en af de største beslutninger i køkkenet er, hvordan køkkenet skal ende med at se ud. Det hele skal passe sammen og være både flot og praktisk til hverdagens gøremål. Derfor er det aldrig nemt at finde ud af den helt rigtige sammensætning. Så husk! vi er med til at hjælpe dig hele vejen igennem.

Du kan fx designe din nye køkkenbordplade i vores smarte 3D-designer. Hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker rådgivning, er vi altid parate til at tage en helt uforpligtende snak.

Vi har masser af erfaring og ønsker kun at gøre dig glad og tilfreds.

Den helt store udfordring for de fleste, kan være, at man ikke har noget specifikt i tankerne. Vi anbefaler derfor, at man skaber sig en idé om, hvordan bordpladens endelige resultat kunne se ud.

Herunder er der et udpluk af hvilke krav der stilles til køkkenbordplader og hvilke elementer man skal overveje, inden man kaster sig ud i selve købet af køkkenbordpladen.

Et praktisk, unikt og solidt valg

Det praktiske ved køkkenbordpladen

Det kan f.eks være at man har behov for en bordplade, som skal være meget slidstærk og praktisk i køkkenet. Så man kunne eksempelvis designe bordpladen til, at have den helt rigtige størrelse. Dermed kan man nemt bevæge sig rundt i køkkenet, uden at være generet af, at bordpladen tager for meget plads. Dette kan være en god ting, hvis man har en stor familie, der ofte bruger køkkenet. I dette tilfælde, kan man dog designe bordpladen, som et køkkenbord, og samtidig få skabt en genial opholdsplads.

Måske er man nervøs for, at det bliver alt for besværligt, at vedligeholde sin bordplade. Det er dog ikke tilfældet med Corian og Kerrock. Man skal blot huske at overholde den gode køkken rengøring på vores råd og vejledning side. Ydermere er det også nemt at få repeareret disse typer bordplader. Se evt. vores side ved reparation af bordplade.

Unikke og flotte bordplader

Eller måske prioriterer man æstetik frem for det praktiske. Denne løsning burde heller ikke være noget problem. Vi kan nemt og hurtigt finde ud af, om din køkkenbordplade kan implementeres i dit køkken. Dette kan bl.a. gøres med vores smarte designværktøj som vi anbefaler alle at give sig i kast med. Der er med dette værktøj gode chancer for, at få dannet sig en god idé om, hvordan den endelige bordplade vil se ud.

Med vores Corian og Kerrock bordplader er det værd at huske, at kvalitet og udseende går hånd i hånd. Det betyder, at man kreativt og nemt, kan skabe en utrolig flot bordplade, som har alle de gode egenskaber dets materiale indebærer.

Solid Surface køkkenbordplader uden besvær

Som sagt, bliver det meget individuelt for, hvilke kriterier en køkkenbordplade skal opfylde. Med Solid Surface bordplader i Corian og Kerrock, kan man både tage forbehold for det æstetiske og det praktiske.

Vi kan sammen skabe en bordplade som forhåbentlig udfylder præcis det, som du har i tankerne. Der er sjældent behov for at gå på kompromis med det æstetiske og det prakiske. Dette skyldets at Solid Surface bordplader er fleksible og nemme at have med at gøre.

Muligheden for at skabe netop dén bordplade man kunne tænke sig, kan nemt og hurtigt blive til virkelighed med Solid Surface. Man skal derfor ikke være nervøs for, at give sig i kast med, at eksperimentere med vores designværktøj.

Bordpladerne har nogle helt særlige egenskaber. Du kan læse mere om Corian og Kerrock bordpladerne i vores andre blogindlæg, og bl.a. læse mere om deres æstetiske og miljømæssige evner.

Er det stadigvæk svært, at skabe et billede over det ønskede resultat, kan det hjælpe at se på lidt billeder fra vores inspirations-side som jævnligt bliver opdateret.

Har du flere spørgsmål, skal du ikke tøve med at kontakte os på enten telefon eller e-mail. Begge dele finder du naturligvis her på siden.

Inspiration og nytteviden
fra Krejsing

Qooker armaturer fra Blanco til dit køkken i Corian eller Kerrock - Krejsing
Læs mere
Reparation af Corian eller Kerrock bordplader - Krejsing
Læs mere
Hvid bordplade i Corian eller Kerrock - unikke bordplader til køkken, vindueskarme, bad og bryggers - Krejsing
Læs mere
Eksempel på Solid Surface materiale Corian eller Kerrock - vi designer din unikke bordplade - Krejsing
Læs mere
Lys grå bordplade til køkken i Solid Surface-materiale fra Corian - Krejsing
Læs mere
Køkkeninteriør med bordplade i waterfall design. Corian Solid Surface i PebbleTerrazzo fra Krejsing
Læs mere
Unik og stilren køkkenbordplade i Corian - tilpasset vinkel i køkken af trae. Krejsing specialfremstillet bordplade
Læs mere
Hvid køkkenbordplade i Kerrock i stilfuldt design - Krejsing bordplader
Læs mere
8501 colemanite - Solid Surface bordplader hos Krejsing
Læs mere
Lys grå køkkenbordplade i Solid Surface materiale - Corian eller Kerrock. Krejsing bordplader
Læs mere