Bordplade efter mål

Bordplade efter mål

Har du gjort dig tanker om hvilke krav din nye bordplade skal leve op til?
Det behøver du ikke, for Krejsing.dk har gjort det nemt for dig.

Nu kan du få et snedkerlavet højkvalitetsprodukt og samtidig spare mange penge. Krejsing har gjort det nemt og simpelt at bestille dine bordplader efter mål. Vi har lavet en bordplade- designer og prisberegner, så du kan sidde hjemme og designe lige præcis den bordplade du drømmer om - og samtidig spare op til 30 % i forhold til priser i køkkenbutikkerne og andre bordpladefirmaer.

Uanset om vi skal levere en bordplade på specialmål eller om der skal købes standard køkkenbordplader på mål, kan du altid ringe til os tlf: 26829778 og få sparring og gode råd om din nye bordplade.

tilbud bordplader efter mål

På forsiden af hjemmesiden finder du vores designværktøj.

Tryk på ikonet “begynd at designe” og så er du igang!

Til at starte med skal du vælge formen på din bordplade. Du kan vælge mellem:

I-form

L-form eller

U-form.

Herefter vil du blive bedt om at indtaste længde og dybde i millimeter på den plade du er igang med at designe.

Disse tal kan du finde i tegningerne fra din køkkenforhandler.

I det næste step, skal du nu vælge om din køkkenbordplade efter mål skal være af mærket Corian eller Kerrock - begge mærker har mange farver og designs at vælge imellem. Den mest populære bordplade i Danmark er er den hvide, som ved Corian hedder Glacier White, Kerrock kalder deres hvide plade for “Arctic White”.

Er der flere bordplader i dit køkken, tilføjes let flere plader i feltet under den første plade. Proceduren ved plade nummer to og tre er nøjagtig den samme som beskrevet ovenfor.

Den samlede pris får du, når alle dine plader er lagt ind I beregneren.

din bordplade på mål

Der skal meget få oplysninger til, for at vores design og prisberegner kan lave et tilbud til dig. Du skal bruge følgende oplysninger og så er du igang:

  • Målene på dit køkken
  • vælge om du vil have Corian eller Kerrock
  • vælge farve
  • vælge om vasken skal underlimes
  • Vælge om der skal laves udfræsning til kogeplade

Krejsing leverer vaske fra Blanco, men forhandler også flotte vaske fra Lavabo.

I tilbuddet fra Krejsing, vil du altid finde et pleje sæt til din bordplade og en reminder om, at vi også kan hjælpe med et godt tilbud på en lækker kogende vandhane fra Quooker https://quooker.dk.

Er du stadig i tvivl, så send dine tegninger til os i en mail, så laver vi beregningen for dig. Mailen skal indholde tegningerne fra din køkkenforhandler eller målene på dine bordplader. Du må også meget gerne fortælle lidt om jeres ønsker og behov til den nye bordplade.

Send mailen til: brian@krejsing.dk

Krejsing har leveret en costum-made løsning til Louise og Carsten. Louise ønskede hele tre broløsninger og en specialløsning i leverummet ind mod stuen. For Louise var rene linjer, nem vedligeholdelse og langtidsholdbare løsninger steder hvor hun ikke ønskede at gå på kompromis.

Beskrivelse af Carsten og Louises køkken og billeder af det færdige resultat sættes ind her…

Genbrug din bordplade

Har du for år tilbage købt en Corian bordplade efter mål og ønsker du, at den igen skal se ud som ny, kan du altid bestille en slibning. Vi kan få din bordplade på mål til at se ud som ny igen eller genbruge den i en anden sammenhæng.

Er du uheldig og har fået en skade i din bordplade, står vi også klar til at reparere den så reparationen ikke er synlig.

Vi forhandler også den flotte Kerrock bordplade på mål. Kerrock bordplade efter mål er lige så nem at have med at gøre som de andre massive bordplader der kan købes i forskellige kompositmaterialer.

Du er også altid velkommen til at kontakte os på telefonen.

Lad os levere din drømmebordplade!