Hvad koster en ny bordplade?

Pris og kvalitet følges ad

Prisen er for de fleste det mest afgørende parameter – fuldt forståeligt! Mange valg bliver også truffet ud fra dette. Desværre er det ofte ikke den rigtige beslutning at lade prisen træffe valget. Det er derfor vores mission at oplyse vores kunder, at pris og kvalitet går hånd i hånd.

Der er ingen tvivl om, at når man sammenligner vores bordplader med en vilkårlig bordplade fra en anden udbyder, er prisen den mest iøjefaldende forskel. Men hold nu fast!

Vi har alle en tendens til at lægge for meget vægt på prisen for et produkt. Det vil alt for ofte, have været bedre, hvis man også havde haft fokus på de andre kvaliteter for det produkt, som man endte med at købe. Det kan være, at produktets holdbarhed ikke rækker særlig længe, og derfor bliver man nødt til at købe et nyt.

Eller måske finder man ud af, at andre funktioner og egenskaber bliver nødvendige. Det kan også være, at man ønsker et mere bæredygtigt produkt. Der kan altså være et utal af årsager for, at prisen ikke skal være den afgørende faktor for det ønskede produkt.

Med dette i bagtankerne, kan vi tage et kort kig på priserne for vores bordplader så der dannes et overblik for disse.

Vores mindste og billigste bordplader fås fra ca. 3500,- til 3700,- i de populære hvide og stilfulde lyse farver. Disse findes iblandt den såkaldte “I-form”.

I den anden ende af spektrummet kan man få bordplader i “U-formen”. Mindsteprisen for disse med de populære lyse og hvide farver, befinder sig i prislejet: 11800,- til 12500,-.

Det er også muligt at få bordplader med en “L-form”. Disse kan også fås i de udbredte hvide og lyse farver. De billigste priser for disse ligger mellem 7600 og 8100,-.

Bemærk at priserne for vores bordplader ændrer sig i forhold til materiale, mål, farver, øvrige tilvalg samt hvilken “I”, ”U” eller “L”-form man har valgt.

Bordplader af høj kvalitet

Prøv vores 3D-designer

Ovenstående information om design og pris kan alt sammen findes på vores side med designværktøjet. Vi anbefaler alle, at man prøver, at ‘lege’ rundt med dette værktøj. Dermed kan man opnå en bredere forståelse og viden indenfor vores bordplader. Samtidig vil man opleve, at der findes et utal af måder hvorpå man kan tilpasse design, farver og materiale for vores Solid Surface bordplader.

Ydermere er der mulighed for, at få underlimet vask, udskæring til kogeplade og udfræsning til en planlimet kogeplade. Alt dette skyldes, at Solid Surface er et materiale med en lang række kvaliteter. For mere uddybbende viden om dets mange egenskaber kan man f.eks besøge vores blog “Solid Surface” eller siderne for Corian og Kerrock.

Solid Surface bordplader

Kvaliteter ved solid surface

Holdbarhed og bæredygtighed: Følger man instrukserne for vedligeholdelse af bordpladen vil det være muligt, at materialet kan holde sig i ekstrem lang tid. Sammen med materialets styrke og dets egenskab til at holde sig længe er det også tydeligt, at Solid Surface er et stærkt, bæredygtigt og miljømæssigt materiale.

Fleksibilitet: Fremstillingsprocessen og materialets bestanddele bidrager til dets utrolige evne til, at være fleksibel og nem at implementere mange steder.

Tilpasning: På grund af materialets komposition er det muligt at ændre mange udseendesmæssige elementer på det. Dermed kan dette fås i en lang række farver.

Vedligeholdelse: Solid Surface er et nemt materiale at vedligheholde da materialets limninger gøres helt tætte. Dermed kan snavs og andre bakterier ikke sætte sig. Det er dog altid vigtigt, at man til tider påfører pladen en kærlig hånd med en fugtig og tør klud. På den måde kan man være helt sikker på, at undgå eventuelle kalkaflejninger.

Reperation: Materialet kan nemt slibes op igen hvis ridser skulle opstå. Skulle der ske større skader, kan man sagtens udskifte den ødelagte plade og implementere en ny – uden nogen synlige følger.

Med dette korte udpluk, kan man nemt og hurtigt gennemskue, at kvaliteterne for Solid Surface bordplader er mange. Med vores erfaring og ekspertise mener vi, at disse kvaliteter sagtens kan opveje og endda overgå bordpladernes endelige pris – således man får et rigtig godt produkt for en ganske lille pris.

Vi er derfor stolte af, at vi kan levere et uovertruffent produkt og samtidig præsentere en pris, der i sandhed går hånd i hånd med dets kvalitet og design.

Inspiration og nytteviden
fra Krejsing

Qooker armaturer fra Blanco til dit køkken i Corian eller Kerrock - Krejsing
Læs mere
Reparation af Corian eller Kerrock bordplader - Krejsing
Læs mere
Hvid bordplade i Corian eller Kerrock - unikke bordplader til køkken, vindueskarme, bad og bryggers - Krejsing
Læs mere
Vareprøver og eksempler på farver og teksturer fra Corian og Kerrock bordplader - Krejsing
Læs mere
Eksempel på Solid Surface materiale Corian eller Kerrock - vi designer din unikke bordplade - Krejsing
Læs mere
Lys grå bordplade til køkken i Solid Surface-materiale fra Corian - Krejsing
Læs mere
Unik og stilren køkkenbordplade i Corian - tilpasset vinkel i køkken af trae. Krejsing specialfremstillet bordplade
Læs mere
Hvid køkkenbordplade i Kerrock i stilfuldt design - Krejsing bordplader
Læs mere
8501 colemanite - Solid Surface bordplader hos Krejsing
Læs mere
Lys grå køkkenbordplade i Solid Surface materiale - Corian eller Kerrock. Krejsing bordplader
Læs mere