Derfor skal du vælge en bordplade fra Kerrock

En bordplade i snedkerkvalitet

Når du beslutter du dig for at købe en kerrock blodplade gennem krejsing.dk, får du en custom-made bordplade i snedkerkvalitet, der ud over et eksklusivt look, også er nemt at vedligeholde!

Kerrock er lige som sin mere kendte fætter Corian – et kompositmateriale er bestående af et aluminium filament tilsat akryl. Det giver et plademateriale som i udseende minder meget om naturlig marmor eller granit og så oser det af kvalitet!

Ligesom andre bordplader i kompositmateriale, er der et hav af mulighder i både farver og udtryk. Kerrock har som standard 92 farver. Farverne er underopdelt i 6 serier.

  • Unicolor: universalfarver
  • Granite: fin-spættede farver
  • Teraco: grovkornede farver
  • Marble: marmoreffekter
  • Luminaco: spættede farver med gennemskinnelige elementer
  • Lumino: gennemskinnelige universalfarver

Ud over disse 92 standardfarver kan man fra Kerrock få en hvilken som helst skræddersyet farve. Disse kan følge RAL, NCS eller andre standarder, men også på basis af farven på andre materialer, såsom HPL, lakker, lignende materialer mv. Nu skal du bare vælge!

Bordplader, der udfordrer fantasien

Design præcis dét, du drømmer om

Kerrock plader kan bruges til at skabe både bløde former eller et mere minimalisk look. Man kan derfor selv designe lige præcis den bordplade man drømmer om når det nye køkken skal have prikken over iét med en bordplade der ikke kun ser fantastisk ud, men som oven i købet er super nem at vedligeholde. Mange vælger også at bruge kerrock som vinduesplader eller i et lækkert udekøkken. Hjemme hos Krejsing.dk har vi brugt Kerrock pladen i stuens skænk, hvor det giver et lækkert stilrent look. Bordplader fra Kerrock er altså plader der holder til alle miljøer.

Fordi pladen er formbar og kan limes stort set uden synlige samlinger, gør det at man kan skabe sit helt eget udtryk der passer perfekt i det hjem du har. Badeværeslet er endnu et sted hvor kerrock gør sig som et eksklusivt og lækkert materialevalg. Her kan vask og blodplade smelte sammen i en.

Pleje og vedligeholdelse Kerrock

Når bordpladen fra Kerrock skal vedligeholdes og rengøres, gøres dette med almindelige – gerne “grønne” rengøringsmidler. En detaljeret vejledning til rengøring og vedligeholdelse kan du finde længere nede på siden her. Overfalden på kerrock er antibakteriel og godkendt til fødevarekontakt. Det gør Kerrock særligt godt til inventar/interiør, hospitaler & laboratorier, skoler & institutioner, køkkener, badeværelser og kontormiljøer.

Hvordan takler du kalk og pletter på din Kerrock-bordplade?

Tør op, når du spilder

Selvom væske ikke umiddelbart kan trænge ind i bordpladen, så er det stadig bedste at man tørre spild op med det samme. Skulle pletter af kaffe, rødvin eller andre kraftigt farvende væsker spildes, fjernes det let med en klud opvredet i varmt vand med almindeligt rengøringsmiddel.

Hvis du har valgt at give din bordplade fra Kerrock et mat look, klares overfladiske ridser og pletter let med en nanosvamp opblødt i en blanding af varmt vand og et rengøringsmiddel. Tør efter med en ren tør klud. Har du valgt en blank overflade, bør du anvende en blød klud med rengøringsmiddel på og skylle efter med varmt vand.

I køkkenet eller i badeværelset kan der let sætte sig kalk omkring vandhane og i vasken. Det fjernes let med almindelig eddike eller et rengøringsmiddel, som man lader virke 2-3 minutter. Tag der efter en mikrofiberklud og gnid på overfladen i cirkulære bevægelser og skyld efter med vand.

Aggressive kemikalier kan beskadige overfladen, hvilket gør at det ikke anbefales at rengøre med visse stærke rengøringsmidler. Når du køber en blodplade hos Krejsing.dk vil du i tilbuddet altid kunne finde en pakke med plejemidler til din bordplade. Hvis du vil læse alle detaljerne om rengøring og vedligeholdelse, kan du læse mere…

Inspiration og nytteviden
fra Krejsing

Qooker armaturer fra Blanco til dit køkken i Corian eller Kerrock - Krejsing
Læs mere
Reparation af Corian eller Kerrock bordplader - Krejsing
Læs mere
Hvid bordplade i Corian eller Kerrock - unikke bordplader til køkken, vindueskarme, bad og bryggers - Krejsing
Læs mere
Vareprøver og eksempler på farver og teksturer fra Corian og Kerrock bordplader - Krejsing
Læs mere
Eksempel på Solid Surface materiale Corian eller Kerrock - vi designer din unikke bordplade - Krejsing
Læs mere
Lys grå bordplade til køkken i Solid Surface-materiale fra Corian - Krejsing
Læs mere
Køkkeninteriør med bordplade i waterfall design. Corian Solid Surface i PebbleTerrazzo fra Krejsing
Læs mere
Unik og stilren køkkenbordplade i Corian - tilpasset vinkel i køkken af trae. Krejsing specialfremstillet bordplade
Læs mere
8501 colemanite - Solid Surface bordplader hos Krejsing
Læs mere
Lys grå køkkenbordplade i Solid Surface materiale - Corian eller Kerrock. Krejsing bordplader
Læs mere