Kerrock

Kerrock

Vi har lavet en artikel, som giver dig indblik i hvorfor vi er så glade for bordpladerne fra Kerrock.

Derfor skal du vælge kerrock

Når du beslutter du dig for at købe en kerrock blodplade gennem krejsing.dk, får du en custom-made bordplade i snedkerkvalitet der er ud over et ekslusivt look også er nemt at vedligeholde!

Kerrock er lige som sin mere kendte fætter Corian - et kompositmateriale er bestående af et aluminium filament tilsat akryl. Det giver et plademateriale som i udseende minder meget om naturlig marmor eller granit og så oser det af kvalitet!

Ligesom andre bordplader i kompositmateriale, er der et hav af mulighder i både farver og udtryk. Kerrock har som standard 92 farver. Farverne er underopdelt i 6 serier.

  • Unicolor: universalfarver
  • Granite: fin-spættede farver
  • Teraco: grovkornede farver
  • Marble: marmoreffekter
  • Luminaco: spættede farver med gennemskinnelige elementer
  • Lumino: gennemskinnelige universalfarver

Ud over disse 92 standardfarver kan man fra Kerrock få en hvilken som helst skræddersyet farve. Disse kan følge RAL, NCS eller andre standarder, men også på basis af farven på andre materialer, såsom HPL, lakker, lignende materialer, osv.

Nu skal du bare vælge!

Bordplader der udfordrer fantasien

Kerrock plader kan bruges til at skabe både bløde former eller et mere minimalisk look. Man kan derfor selv designe lige præcis den bordplade man drømmer om når det nye køkken skal have prikken over iét med en bordplade der ikke kun ser fantastisk ud, men som oven i købet er super nem at vedligeholde. Mange vælger også at bruge kerrock som vinduesplader eller i et lækkert udekøkken. Hjemme hos Krejsing.dk har vi brugt Kerrock pladen i stuens skænk, hvor det giver et lækkert stilrent look. Bordplader fra Kerrock er altså plader der holder til alle miljøer.

Fordi pladen er formbar og kan limes stort set uden synlige samlinger, gør det at man kan skabe sit helt eget udtryk der passer perfekt i det hjem du har. Badeværeslet er endnu et sted hvor kerrock gør sig som et eksklusivt og lækkert materialevalg. Her kan vask og blodplade smelte sammen i en.

Vi du se flere af de spændende muligheder kan du prøve at klikke HER !

Pleje og vedligeholdelse kerrock bordplader

Når bordpladen fra Kerrock skal vedligeholdes og rengøres, gøres dette med almindelige - gerne "grønne" rengøringsmidler. En detaljeret vejledning til rengøring og vedligeholdelse kan du finde længere nede på siden her. Overfalden på kerrock er antibakteriel og godkendt til fødevarekontakt. Det gør Kerrock særligt godt til inventar/interiør, hospitaler & laboratorier, skoler & institutioner, køkkener, badeværelser og kontormiljøer.

Hvordan med pletter og kalk?

Selvom væske ikke umiddelbart kan trænge ind i bordpladen, så er det stadig bedste at man tørre spild op med det samme. Skulle pletter af kaffe, rødvin eller andre kraftigt farvende væsker spildes, fjernes det let med en klud opvredet i varmt vand med almindeligt rengøringsmiddel. Hvis du har valgt at give din bordplade fra kerrock et mat look, klares overfladiske ridser og pletter let med en nanosvamp opblødt i en blanding af varmt vand og et rengøringsmiddel. Tør efter med en ren tør klud. Har du valgt en blank overflade, bør du anvende en blød klud med rengøringsmiddel på og skylle efter med varmt vand.

I køkkenet eller i badeværelset kan der let sætte sig kalk omkring vandhane og i vasken. Det fjernes let med almindelig eddike eller et rengøringsmiddel, som man lader virke 2-3 minutter. Tag der efter en mikrofiberklud og gnid på overfladen i cirkulære bevægelser og skyld efter med vand. Aggressive kemikalier kan beskadige overfladen, hvilket gør at det ikke anbefales at rengøre med visse stærke rengøringsmidler. Når du køber en blodplade hos Krejsing.dk vil du i tilbuddet altid kunne finde en pakke med plejemidler til din bordplade. Hvis du vil læse alle detaljerne om rengøring og vedligeholdelse kan du læse mere HER

Kerrock bordplader kan genskabes

Det spørgsmål der oftest bliver stillet når der overvejes bordplader er - Kan jeg stille varme gryder direkte på bordpladen? eller Hvad gør jeg hvis der kommer en ridse i min bordplade.

Kerrock er et såkaldt "varmt ikke porøst materiale", hvorfor du bør behandle det på samme måde som træ eller blødt metal. Du skal derfor, ligesom ved andre bordplader anvende en bordskåner til dine gryder og varme fade. Ridser og hakker er ikke noget du skal bekymre dig om mere. Hvis der kommer ridser eller hakker i overfladen, kan Krejsing.dk hjælpe dig med at genskabe din bordplade så den kommer til at se ud som ny. Fornyeligt besøgte Krejsing.dk en kunde med en 15 år gammel plade, som vi med professionelt værkstøj og knowhow fik til at se ud som ny! Det gør Kerrock til et langtidsholdbart produkt med uendeligt mange anvendelsesmuligheder.

Kerrock er topkvalitet med garanti

Kerrock kunder har 10 års garanti på kvaliteten, såfremt man følger instrukserne for vedligeholdende og rengøring. Hvis vejledningen følges, vil din kerrock bordplade forblive som da den blev installeret. Derfor gives den lange garanti på produktet.