Design selv og beregn prisen

Bordplader fra Corian og Kerrock

Med vores designprogram kan du skabe en skræddersyet bordplade, der passer til netop jeres drømmekøkken eller badeværelse. Følg guiden og vælg form, størrelse, farve og tilvalg.

Har du spørgsmål eller andre ønsker til din bordplade? Vi hjælper dig med kyndig og uforpligtende rådgivning, så du får præcis den bordplade, du drømmer om.

Design din nye bordplade

Estimeret pris inkluderer montering af bordplade, samt underlimet køkkenvask Blanco 500 Etagon eller Subline i farven sort som evt. tilvalg.

1
Design selv
Brug Designeren her på hjemmesiden og angiv alle ønsker. Her får du også den estimerede pris, der både inkluderer materiale og montering.
2
Tilbud
Når vi har modtaget dine ønsker, valg og specifikationer direkte indsendt fra Designeren, får du et samlet tilbud i din mailboks.
3
Montering
Når du har accepteret det endelige tilbud fra Krejsing, monterer og tilpasser vi den nye bordplade hjemme i dit eget køkken eller bad.
4
Service
Har du efterfølgende spørgsmål eller er du uheldig at få en skade på bordpladen, kan du altid kontakte vi for råd og reparation.