Derfor skal du vælge en bordplade fra Corian

Danmarks laveste pris på bordplader

Hvis du ikke vil gå på kompromis med design og kvalitet, er en Corian-bordplade det helt rette valg. Vores udvalgt af køkkenbordplader er helt de samme som dem, du kan købe hos køkkenforhandlere eller andre udbydere på markedet. Med Corian er du sikret den bedste køkkenbordplade i allerhøjeste kvalitet.

Krejsing kan sælge dig den samme ekslusive bordplade fra firmaet DuPont – blot til en langt bedre pris og en besparelse på 30-40%, der inkluderer montering.

Når du vælger Corian, vælger du et stærkt brand, der garanterer kvalitet fra øverste hylde. Corian blev opfundet i 1967 af Donald Slocum fra firmaet DuPont i Holland. Ligemeget om du er til den stilrene kridhvide, eller du ønsker dig et mørkt ekslusivt look, har corian et stort udvalg af farver og mønstre, så du kan få lige præcis den bordplade, du drømmer om.

Det lækre ved en køkkenbordplade fra Corian er, at kvaliteten både kan ses og mærkes. Pladen føles både stærk, lækker og blød på én og samme tid. Den kan laves uden synlige samlinger, og derved er der ingen begrænsninger på hverken længde eller brede på din bordplade.

Pladerne fra Corian er ekstremt holdbare og har en overflade, der er nem at vedligeholde. Den lukkede overflade gør det vanskeligt for bakterier at sætte sig i materialet. Vi kan lave både hylder, vinduesplader og machende vægplader til dit bordplade i køkkenet. Skulle din bordplade med årene få skrammer eller ridser, kan pladen med det rigtige værktøj fornyes og komme til at fremstå som ny -også efter adskillige år.

En unik og tynd bordplade i absolut topkvalitet

Bordplader i specialmål

Du kan skabe et ekslusivt look ved at vælge en tynd bordplade. Uanset om du skal bruge en broløsning eller bare gerne vil have et smukt udtryk, kan vi hjælpe dig i mål med den rigtige løsning. Ønsker du dig en tykkere bordplade, kan vi også skabe illusionen af, at bordpladen er tykkere ved at sætte flere stykker plade sammen og derigennem få bordpladen til at syne kraftigere.

Det er vigtigt, at din bordplade understøttes korrekt. Vi kan hjælpe og vejlede dig, så du får det optimale ud af den løsning, der er rigtig for dig.

Krejsing laver bordplader efter mål. Vi hjælper gerne med opmålingen, men du kan også vedhæfte dine køkkentegninger, når du sender os en mail. Vi leverer håndlavet kvalitet ned til mindste detalje, og du kan til enhver tid komme tilbage og få personlig vejledning og rådgivning om din bordplade.

I tilbudet fra Krejsing, vil du altid kunne finde et pleje-sæt. Er du interesseret i at vide mere om pleje og vedligeholdelse af din corian bordplade kan du finde flere oplysninger her

10 års garanti på din bordplade

Vi giver ligesom køkkenbutikkerne 10 års garanti på dine bordplader.

Skal det ikke være Corian, tilbyder vi også de populære bordplader fra Kerrock. Corian og Kerrock går også under betegnelsen ‘Solid Surface’. Hvis du vil vide mere om Solid Surface og de generelle fordele det giver, kan du læse denne artikel, som bestemt er et kig værd.

Inspiration og nytteviden
fra Krejsing

Qooker armaturer fra Blanco til dit køkken i Corian eller Kerrock - Krejsing
Læs mere
Reparation af Corian eller Kerrock bordplader - Krejsing
Læs mere
Hvid bordplade i Corian eller Kerrock - unikke bordplader til køkken, vindueskarme, bad og bryggers - Krejsing
Læs mere
Vareprøver og eksempler på farver og teksturer fra Corian og Kerrock bordplader - Krejsing
Læs mere
Eksempel på Solid Surface materiale Corian eller Kerrock - vi designer din unikke bordplade - Krejsing
Læs mere
Lys grå bordplade til køkken i Solid Surface-materiale fra Corian - Krejsing
Læs mere
Køkkeninteriør med bordplade i waterfall design. Corian Solid Surface i PebbleTerrazzo fra Krejsing
Læs mere
Hvid køkkenbordplade i Kerrock i stilfuldt design - Krejsing bordplader
Læs mere
8501 colemanite - Solid Surface bordplader hos Krejsing
Læs mere
Lys grå køkkenbordplade i Solid Surface materiale - Corian eller Kerrock. Krejsing bordplader
Læs mere
Vindueskarm badeværelse fra Krejsing i Corian eller Kerrock
Læs mere