Corian til køkkenet

Corian – et fantastisk materiale

Corian er et fantastisk materiale, som kan anvendes et utal af steder.

En af de mange fordele er, at Corian kan bearbejdes på et væld af måder. Det er kun fantasien og den håndværksmæssige-kunnen som sætter grænser. Netop derfor bliver corian brugt til en lang række formål. I dag kan man eksempelvis se corian i møbelbranchen, i sundhedsvæsenet , i kontorbranchen, i restaurationsbranchen og et utal af andre steder.

Men hvorfor er corian så pludselig blevet så populært på tværs af brancher? Svaret er enkelt – kvalitet, slidstyrke og fleksibilitet.

Når det kommer til møbelbranchen gælder det oftest om, at få indrettet sit hjem så pænt som muligt. Dermed kan Corian være en hjælp til, at indfri den stil man ønsker. Materialet bliver bl.a. benyttet til pæne og stilrene stueborde.

I sundhedsvæsnet er det nødvendigt, at opnå de mest sanitære forhold. Corian pladerne er det perfekte valg p.g.a deres utrolig tætlukkede limninger. Denne evne til at afvise støv og bakterielle forhold i disse limninger, udfylder Corian sundhedsvæsnets behov.

Corian er også en sikker vinder hos mange kontorbrancher. De optimale arbejdsvilkår kræver et miljø med nydelige og præsentable forhold. Det er nødvendigt med borde som nemt kan rengøres og vedligholdes. Corian bordplader er en glimrende løsning for dette.

Resturant og køkkenbranchen stiller også høje krav til bordplade inventaret. I det travle køkken på restauranter, skal bordpladerne f.eks være særdeles nemme at vedligeholde. Det er også nødvendigt med yderst holdbare bordplader, da der ofte kan forekomme skader på disse. I denne branche er det ikke ualmindelgt, at man taber noget på bordet og dermed beskadiger bordpladen. Derfor skal pladen være nem at reparere og udskifte. Corian bordplader er derfor det perfekte valg for køkken og restaurantbranchen.

Køkkenet i de private hjem, er endnu et sted, hvor Corian bordplader stortrives. Kravene er ikke meget anderledes end de mange andre brancher – det kan blot være, at bordpladen skal personligøres mere til det enkelte hjem. Det er derfor muligt, at vælge flotte og stilede Corian bordplader i et utal af farver.

Ydermere er det med vores designværktøj muligt, at tilpasse Corian bordpladen, så den kan passe mange steder i køkkenet. Vores designværktøj kan findes på siden her, og der kan også læses mere om dette værktøj på bloggen ‘bordplader efter mål’.

Hylder og karm i køkkenet

Hylder til køkken og hjem

Det er ikke kun køkkenplader, hvor vores ekspertise hviler. Som noget ekstra monterer vi osse Corian materialet på hjemmets vægge. Dette gøres for at give yderlige plads, og samtidig skabe gode muligheder for opbevaring. Man kan vælge at få udskåret et stykke af de særlige køkkenplader, hvorefter stykkerne bearbejdes og formes til hylder. På grund af Corian materialet kan hylderne blive udskåret og formet på et utal af måder – mulighederne er mange.

Vindueskarm i køkkenet

Det er oftest meget pænt og æstetisk, at få udvidet sin Corian køkkenbordplade til en vindueskarm. Dette får køkkenbordpladen til at virke større, og vil samtidig bidrage til den nye stil, som køkkenbordpladen får tildelt køkkenet. Dette kan f.eks gøres midt i monteringsprocessen. Vi anbefaler at udvide køkkenbordpladen til en vindueskarm, hvis det er muligt. Det kan nemlig nemt virke generende eller forvirrende med mange forskellige elementer i køkkenet. Overvej derfor, at benytte Corian plader flere steder, da dette kan have en stor indflydelse på hele køkkenets udseende.

Vask og elementer til køkken

Køkkenvask til køkkenbord

Hvad angår køkkenvaske, er det vigtigt at bemærke, at vi nemt kan udskære et stykke af Corian køkkenbordplader til en køkkenvask. Dermed kan der vælges mellem en lang række vaske. Dette gøres naturligvis ikke, hvis der ikke er et behov for vask.

Når der skal vælges vask, er det også vigtigt, at få valgt en vask, som nemt kan passe til den valgte køkkenbordplade. Det vil være uheldigt, at vælge en vask, som kræver alt for meget monteringsarbejde. Det er netop ikke er alle vaske, som er lige nemme at få implementeret. Derfor er man mere end velkommen til at kontakte os, hvis man er i tvivl om det mindste.

Køkkenelementer til køkkenudstyr

Designarbejdet kan være overvældende for mange. Og der kan være meget, som man skal tage stilling til inden køkkenelementerne kan implementeres. Derfor kan det være nemt, at fare vild i de mange detaljer såsom; hvor køleskabet skal stå, hvor vasken og opvaskemaskinen skal installeres og hvordan bordpladen udfylder køkkenets rum samt meget andet.

Alle disse elementer kan være afgørende når det hele står færdigt. Køkkenet skal kunne rumme meget køkkenudstyr og samtidig være et praktisk og nydeligt opholdsrum. Det er ikke altid nemt at få begge egenskaber til at spille sammen. Og det er hér vi vil være til hjælp. Vi er med hele vejen igennem og giver glædeligt råd og forslag undervejs.

Det er dermed værd at huske, at opskriften på et vellykket køkken er, at få skabt sit eget præg på det hele. Man skal have skabt et rum som man vil elske at befærde sig i, så man kan udnytte køkkenet til de formål man har drømt om.

Inspiration og nytteviden
fra Krejsing

Qooker armaturer fra Blanco til dit køkken i Corian eller Kerrock - Krejsing
Læs mere
Reparation af Corian eller Kerrock bordplader - Krejsing
Læs mere
Hvid bordplade i Corian eller Kerrock - unikke bordplader til køkken, vindueskarme, bad og bryggers - Krejsing
Læs mere
Vareprøver og eksempler på farver og teksturer fra Corian og Kerrock bordplader - Krejsing
Læs mere
Eksempel på Solid Surface materiale Corian eller Kerrock - vi designer din unikke bordplade - Krejsing
Læs mere
Køkkeninteriør med bordplade i waterfall design. Corian Solid Surface i PebbleTerrazzo fra Krejsing
Læs mere
Unik og stilren køkkenbordplade i Corian - tilpasset vinkel i køkken af trae. Krejsing specialfremstillet bordplade
Læs mere
Hvid køkkenbordplade i Kerrock i stilfuldt design - Krejsing bordplader
Læs mere
8501 colemanite - Solid Surface bordplader hos Krejsing
Læs mere
Lys grå køkkenbordplade i Solid Surface materiale - Corian eller Kerrock. Krejsing bordplader
Læs mere