Solid Surface bordplader

Et flot og solidt produkt

Løsningen på et glimernde solidt og flot produkt. Solid Surface bordpladerne er til dig, som ikke går på kompromis med design og kvalitet.

Vi tilbyder måske Danmarks laveste pris på Solid Surface bordplader og kommer samtidig hjem og monterer bordpladerne på din adresse.

Prøv selv at skabe din egen bordplade med vores smarte bordplade-designer, som du finder i menuen ovenfor. Her har du mulighed for at designe præcis den bordplade du har i tankerne. Når du er færdig med at designe bordpladen får du samtidigt svar på hvor meget pladen ca. vil komme til at koste.

I designværktøjet har du f.eks mulighed for at tilpasse form, mål, farve og andet tilvalg til vaske og kogeplader.

Vi anbefaler, at man starter med at sammensætte sin bordplade med ovenstående værktøj. Dette er osse en stor hjælp for os, så vi lettere kan gennemskue præcis, hvornår vi kan få leveret det ønskede produkt.

Er det en smule uoverskuelig at gennemskue det færdige resultat, kan det være værd at se billeder fra vores andre køkkenplader – som lidt ekstra inspiration. Du finder et udvalg af inspirationsbilleder i menuen ovenfor.

Bordplader til køkken fra Solid Surface

to brands · Corian og Kerrock

Solid Surface er et begreb for de to brands Corian og Kerrock. Vi forhandler både Corian og Kerrock og tilbyder et bredt udvalg af farver og nuancer. Men hvad er egentlig forskellen på Corian og Kerrock? 

Det kan være svært at vælge det helt rigtige materiale da der er mange ligheder mellem Corian og Kerrock. Derfor vil vi altid rådgive vores kunder til at kontakte os for at finde den helt rigtige type bordplade.

Både Corian og Kerrock-bordplader har en lang række ens egenskaber som gør dem til vores favorit bordplader:

Snavsafvisende – glat overflade, som nemt kan rengøres vha. et par strøj med en fugtig klud. Husk dog! at køre efter med en tør klud til sidst for være 100% sikker på at undgå kalkaflejringer.

Ny ved oppudsning – pladen bliver som ny efter en opudsning, så ridser og pletter forsvinder

Synlig usynlighed – de traditionelle samlinger i bordpladen bliver ‘glattet’ ud så man kun kan se én stor plade

Tidsløs kvalitet – materialet er bearbejdet således at dets udseende forbliver uændret
Ekstrem styrke – ydermere har vi sammensat bordpladen til at være ekstremt holdbart. Dermed kan pladen udfylde de mange behov der skulle opstå i et køkken

Uporøs overflade – den fuldstændig tætte og glatte overflade er med til at forhindre alt slags væske i at trænge ind, så bakterier og andet ikke beskadiger materialet

Ydermere er det vigtigt at følge vores anbefalinger for vedligeholdese af bordplade under fanebladet reperationer.

Sjældent trænger Corion og Kerrock bordplader til grundig vedligeholdelse. Så længe der bliver taget kærligt hånd om bordpladen med den daglige køkkenhygiejne, kan de fleste ridser fjernes ved hjælp af en simpel nano svamp og en omgang vand.

Skulle uheldet dog være ude, er det værd at bemærke, at det smarte ved disse bordplader er, at man nemt kan få bordpladen repareret. Dette gøres ved at skære det skadede område fri, og få erstattet området med et nyt stykke, hvorefter dette stykke limes fast, slibes og bliver gjort til en del af den samlede bordplade.

Ønskes en bredere viden om reparation af bordpladen henviser vi til reperation siden i vores hovedmenu.

I et tilfælde af alvorlig skade er det meget vigtigt at få kontaktet os. Så kan vi bedst muligt løse situationen sammen med kunden.

Corian og Kerrock til køkken

Nyeste teknologier og viden

Vi stræber os hele tiden på at give kunden den bedst mulige oplevelse. Dette indebærer at vi konstant holder os opdateret med de nyeste teknologier og viden indenfor køkkenbordplader. Det er derfor ingen hemmelighed at vi er særligt passioneret når det kommer til Kerrock og Corian, som de bedste og mest innovative bordplader til køkkenet.

Både Corion & Kerrock har som sagt en lang række enestående egenskaber i køkkenet. Dette gør sig også gældende udenfor køkkenet – altså produktionen af bordpladerne. Det fascinerende ved materialet er at det nemt kan blive thermoformet således pladerne pænt bliver sammensvejset. Dette sker efter at kompositmaterialet er kommet igennem utroligt højt pres og varme, hvor magien sker sammen med den rette mængde alumium og akryl. Denne blanding af aluminuim og akryl gør sig gældende for bordpladens endelige formål. Man kan på denne måde fremstille bordplader til alles behov – alt fra, udendørs skilte, arbejdsborde, facader og flotte køkkener.

Endda farverne på Corion® Solid Surface og Kerrock® Solid Surface er gennemarbejdet af arkitekter, designere, kunstnere og andre eksperter indenfor industrisektoren. Farverne er særegnet til forskellige formål. Der udvikles hele tiden på at få sammensat farver som er optimalt for enhvers behov- hjemme såvel som ude.

Her hos os udvælger vi jævnligt en række farver, som passer bedst til køkkenbordplader. Farverne kan findes når man bygger sin egen bordplade med vores selvbetjenelses værktøj. Til slut kan vi se en tendens til hvilken farve, som har den største efterspørgsel fra vores kunder. Derfor kan vi formå, at gøre disse populære farver så billige som muligt.

Inspiration og nytteviden
fra Krejsing

Qooker armaturer fra Blanco til dit køkken i Corian eller Kerrock - Krejsing
Læs mere
Reparation af Corian eller Kerrock bordplader - Krejsing
Læs mere
Hvid bordplade i Corian eller Kerrock - unikke bordplader til køkken, vindueskarme, bad og bryggers - Krejsing
Læs mere
Vareprøver og eksempler på farver og teksturer fra Corian og Kerrock bordplader - Krejsing
Læs mere
Eksempel på Solid Surface materiale Corian eller Kerrock - vi designer din unikke bordplade - Krejsing
Læs mere
Lys grå bordplade til køkken i Solid Surface-materiale fra Corian - Krejsing
Læs mere
Køkkeninteriør med bordplade i waterfall design. Corian Solid Surface i PebbleTerrazzo fra Krejsing
Læs mere
Unik og stilren køkkenbordplade i Corian - tilpasset vinkel i køkken af trae. Krejsing specialfremstillet bordplade
Læs mere
Hvid køkkenbordplade i Kerrock i stilfuldt design - Krejsing bordplader
Læs mere
Lys grå køkkenbordplade i Solid Surface materiale - Corian eller Kerrock. Krejsing bordplader
Læs mere