Unikke bordplader

Et flot og solidt produkt

Det har altid været en del af vores natur, at når noget nyt skal skabes, skal det også været noget der kan imponere. Når noget er nyt, vil der altid være krav om, at det skal kunne noget ekstra. En ny køkkenbordplade bliver derfor nødt til at imødegå dette.

Med Solid Surface Køkkenbordplader får du alt det unikke og mere til.
De bordplader du kan bestille her på siden, er ikke masseproduceret og findes ikke i et utal af andre køkkener. Du får en helt unik bordplade, som er tilpasset til dit køkken. Vi er nok køkkenbranchens svar på skrædderen, som laver det helt perfekte jakkesæt til dig. I dette tilfælde kan vi dog tilbyde skræddersyede løsninger, som rent prismæssigt kan konkurrere med de standardiserede produkter, som du finder andre steder.

Prøv vores bordplade-designer og se hvad din nye bordplade koster.

Hvad gør en bordplade unik?

Muligheden for at skabe noget særligt

Hvad gør en bordplade unik? Kan det være dets udseende, eller kan det være, at den er lavet af noget særligt. Måske er det fordi, at bordpladen er sjælden og derfor svær at anskaffe. For de fleste er det altså en individuel sag. Det kan være, at man har et arvestykke og det i sig selv kan gøre en bordplade unik. Der kan dermed være et utal af årsager for at noget kan kaldes unikt. Og er det virkelig så vigtigt, at noget så trivielt og almindeligt som et køkken eller en køkkenbodplade burde være unik? Svaret er et entydigt ja.

Det er vigtigt at man kan personliggøre ens køkken og køkkenbordplade mest muligt. Det er værd at huske på, at den vigtigste del med ens køkken ikke er for at imponere andre, men for at imponere én selv.

Som udgangspunkt skal man altid nyde at være i sit eget køkken. Vi mener derfor, at alle skal have muligheden for at skabe noget helt særligt og unikt. Man behøver altså ikke længere være nødsaget til at købe en dyr eller sjælden køkkenbordplade for at få noget helt særligt. Med Solid Surface bordpladerne kan man nemt skabe noget som falder i enhver smag. Det er dét som har størst betydning. Man skal skabe noget som man selv syntes om, og ikke stræbe efter noget, som blot er til en kortvarig fremvisning for andre.

Er de unikke køkkenplader derfor den endelige løsning til køkkenet? Og skal man derfor vælge det moderne look helt fra? Med Solid Surface Køkkenbordplader kan man få hele pakken til at ‘spille sammen’. Det særlige ved Solid Surface bordpladerne er, at der bliver mulighed for, at skabe noget enestående og unikt, som samtidig berører de moderne elementer ved køkkenbordplader. Vi mener altså, at når noget kan gøres unikt så er det altid en positiv ting.

Desuden ville det virke skørt og kedeligt, hvis de fleste køkkenplader var magen til hinanden. Når dette er sagt, og har man endnu ikke besluttet hvilken bordplade man ønsker, kan vi forhåbentlig give noget inspiration fra andre køkkenbordplader i vores billedkatalog. Det er også en god idé, at prøve vores smarte designværktøj på vores hjemmeside.

Unikke solid surface til køkkenborde

Jagten på den perfekte køkkenbordplade

I jagten på den perfekte køkkenbordplade vil der opstå mange svære valg. Der er et hav af muligheder med vores desginværktøj og de mange måder, som Solid Surface bordpladerne kan bearbejdes og formes på.

Ydermere kan det være problematisk at beslutte, hvor de mange køkkenelementer som køleskab, vask og opvaskemaskine skal være. Der kan også nemt forekomme tvivl om farven på Solid Surface bordpladen. Samtidig kan det være svært at gennemskue, om hylder skal sættes op. Måske kunne man endda udvide sin køkkenbordplade til en vindueskarm.

Derudover kan det være, at man er bange for de mange fejl der kan forekomme. Det kunne være at køkkenbordpladen skal forlænges eller forkortes visse steder. Og måske har man valgt, at udskære et forkert stykke til, hvor vasken burde sidde.

Det er derfor værd at huske, at vi er med hele vejen igennem. Og med vores ekspertise med Solid Surface materialet og opsætning af Køkkenbordplader, skal vi nok nå godt i mål og hjælpe dig hele vejen. Man kan være tryg ved at overlade køkkenet i vores hænder. Vi kommer og monterer din køkkenbordplade og vi er meget omhyggelige og påpasselige. Skulle der endda ske uheld undervejs, har vi erfaring med at udskifte det lækre materiale med et nyt så det ikke burde ses.

Desuden er Solid Surface materialet også vores foretrukne køkkenbordsmateriale, da det er et af de bedste materialer at arbejde med. De mange måder man kan forme og bearbejde det smarte materiale gør vores arbejde hurtigere og nemmere. Vi har igennem tiden bygget en masse erfaring op omkring dette materiale og vi bliver ved med, at stræbe efter, at udvikle vores kompetencer.

Hvis du leger med tanken om et nyt og unikt køkken, så kontakt os allerede i dag.

Inspiration og nytteviden
fra Krejsing

Qooker armaturer fra Blanco til dit køkken i Corian eller Kerrock - Krejsing
Læs mere
Reparation af Corian eller Kerrock bordplader - Krejsing
Læs mere
Hvid bordplade i Corian eller Kerrock - unikke bordplader til køkken, vindueskarme, bad og bryggers - Krejsing
Læs mere
Vareprøver og eksempler på farver og teksturer fra Corian og Kerrock bordplader - Krejsing
Læs mere
Eksempel på Solid Surface materiale Corian eller Kerrock - vi designer din unikke bordplade - Krejsing
Læs mere
Lys grå bordplade til køkken i Solid Surface-materiale fra Corian - Krejsing
Læs mere
Køkkeninteriør med bordplade i waterfall design. Corian Solid Surface i PebbleTerrazzo fra Krejsing
Læs mere
Unik og stilren køkkenbordplade i Corian - tilpasset vinkel i køkken af trae. Krejsing specialfremstillet bordplade
Læs mere
Hvid køkkenbordplade i Kerrock i stilfuldt design - Krejsing bordplader
Læs mere
8501 colemanite - Solid Surface bordplader hos Krejsing
Læs mere